Välkommen till Stimulera.se

Sök på tervix.se

 
Sök

"Mitt hemliga erotiska projekt" av Alexandra von Humboldt

 

Detta är en erotisk roman främst för nyfikna, fördomsfria och moderna kvinnor!


Boken - 320 A5-sidor - kommer du inte att kunna lägga från dig när du har börjat att läsa den!

 

Erotisk roman

 

 

Om boken

Anna är 29-år och gift med Eskil, som är 30 år. Båda är, trots sin ålder, sexuellt oerfarna. Ett problem är också att Eskil verkar att vara nöjd med att enbart han får orgasm när de har enformigt sex. Sanna inser därför att hon måste göra något drastiskt åt situationen om inte äktenskapet skall spricka på sikt p.g.a. att hon saknar njutningsbart sex. Det har gått så långt att hon som ersättning för sex med Eskil har blivit lite av en träningsnarkoman. Hon är således i en situation som ca 20 % av alla kvinnor i ett fast förhållande i Sverige sägs vara, d.v.s. missnöjda eller mycket missnöjda med sitt sex.


Efter att ha funderat över hur hon skall få uppleva erotisk njutning och underbart sex, bestämmer sig Anna för att utarbeta en raffinerad plan för hur hon skall få Eskil till att bli en riktigt bra älskare för henne.


För att ett projekt skall bli framgångsrikt krävs goda teoretiska och praktiska kunskaper. I sina inledande faktastudier om sexuell anatomi finner Anna nya spännande vetenskapliga rön t.ex. om G-, P- och A-punkterna. Hon finner också vetenskapliga undersökningar om penislängder som går på tvärs mot en tämligen allmän uppfattning. Den medicinska vikten av orgasmer och spermans vitamininnehåll var andra nyheter för Anna. Ytterligare exempel på vad hon fann var att i stort sett var tredje kvinna i hemlighet ser på porrvideos och vad de väljer att se på. I boken redogör hon för de olika nya insikterna som hon får och som blir viktiga för den praktiska delen av projektet.


I boken beskriver Anna hur hon efter faktainsamlingen får nya praktiska erfarenheter och kunskaper som hon successivt överför till sin man så att han utvecklas på ett bra sätt för dem båda. Under projektets gång gör hon avstämningar med sin nära vän Sanna, som hon även har ett bisexuellt förhållande med.


Boken är en upplysande erotisk roman både för kvinnor och män som vill utveckla sitt sex till att bli bättre och mera stimulerande. Konceptet med en fri berättelse kopplad till vetenskapligt material är en innovation i litteraturen.

 

Vi söker:

Boken är tänkt att säljas via skönhetssalongen, dambutiker och andra ställen där kvinnor rör sig bland andra kvinnor. Om du vill extraknäcka genom att besöka butiksansvariga och informera om boken så skicka en enkel intresseanmälan till info@stimulera.se

 

IMG_0745

 

Priser

300 kr/bok inkl moms men exkl. frakt.